Citruspannacotta met gemengde bessen

Citruspannacotta met gemengde bessen

Ingrediënten (voor 6 personen)

1 zakje suikervrije citroen- en limoengelatine
650g verse kaas 8% vet
2 eetlepels bloemsuiker of kunstmatige zoetstof naar smaak
250g gemengde bessen

Aanwijzingen

  1. Los de gelatine op in 150 ml koken water.
  2. Zodra dit is afgekoeld, roert u de verse kaas en de helft van de bloemsuiker eronder.
  3. Giet het mengsel in 6 ramekins of ronde vormpjes (lichtjes ingevet met een smaakloze olie) en plaats 4 uur in de koelkast om op te stijven.
  4. Doe de bessen en de rest van de bloemsuiker in een kleine pan, verwarm goed door gedurende 2 minuten tot de bessen hun sap loslaten.
  5. Laat afkoelen. Stort de pannacotta uit op de schoteltjes waarop u hem gaat serveren, en dien op met de bessen.